Overweeg je om een woning te kopen en te renoveren? Een groot engagement, want daar kruipt heel wat tijd en werk in. Gelukkig hoef je je oude dak niet helemaal te vervangen: je haalt je oude dakpannen eraf en bedekt je constructie met aluminium exemplaren van Prefa. Dankzij het lage gewicht van aluminium hoef je je constructie amper of niet te verstevigen. Bovendien geef je ook je gevel makkelijk een nieuwe look met een aluminium gevelsysteem.

Ideaal voor je renovatie
De Prefa daklosanges zijn ideaal voor je renovatie: ze zijn licht genoeg om op je bestaande dakconstructie te plaatsen. Meestal is het niet eens nodig om eerst de onderconstructie te versterken. Voor je gevel zijn kleine schindels ideaal: dankzij hun flexibiliteit pas je ze zowel toe op kleine gevels met veel hoeken en kantjes als op grote, ononderbroken geveloppervlakken. De verborgen bevestigingen in de schindels bezorgen je huis een mooi en egaal uitzicht.

Bestand tegen weer en wind
De aluminiumsystemen van Prefa geven je woning niet alleen een nieuwe look: dankzij het fels- in-felssysteem en de onzichtbare bevestigingen zijn je dak- en gevelpannen stormvast en weerbestendig. Met de geïntegreerde bevestigingsstroken monteer je je dak- en gevelelementen bovendien snel en kostenefficiënt.

Harmonie in je woning
Wil je meer harmonie in je woonomgeving? Gebruik dezelfde losanges voor je dak en gevel: zo gaan die naadloos in elkaar over. Bovendien bestaan de losanges voor 100% uit aluminium: je creëert nóg meer eenheid in je woonconcept. De Prefa losanges bezorgen je dak en gevel een moderne schublook, een mooi optisch effect én afwatering zonder afvoerpijpen: één goot aan de voet van je gevel is genoeg.

Futuristische look
Eens iets nieuws proberen? De kruiselingse reliëflijnen van de Prefa dak- en gevelpanelen FX. 12 en Siding-X bezorgen je woning een futuristische look. De speelse lay-out van de panelen biedt je telkens een ander uitzicht naargelang de stand van de zon. En probeer eens een combinatie van twee verschillende formaten: met een asymmetrisch design accentueer je het unieke en persoonlijke karakter van jouw woning.

Laat je creativiteit de vrije loop
Je dak in het oog laten springen? Dat doe je met Prefalz: de flexibele aluminiumstroken beschikken over een eigen oppervlaktebescherming en kan je makkelijk vervormen. Met de combinatie van uitzonderlijke materiaaleigenschappen en het brede kleurenspectrum breng je al je creatieve ideeën tot uiting. Bovendien zijn de aluminiumstroken duurzaam: ze bezorgen je gevel een lange levensduur en beperken de onderhoudstijd.

Benieuwd wat een Prefa dak of gevel met jouw woning doet? Ontdek het met de gratis fotoservice


Huis renoveren

Voor elke renovatie of verbouwing waarvoor een stedenbouwkundige vergunning vereist is, bent u verplicht om een architect aan te stellen. Architectenbureau Gruwez zorgt zowel voor het concept/ontwerp als voor de controle op de uitvoering van de werkzaamheden. Uw wensen zijn ons uitgangspunt en een project is voor ons pas afgerond als u helemaal tevreden bent met het eindresultaten en u zich thuis voelt in uw verbouwde woning. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden om voor u een geslaagde verbouwing van uw huis te realiseren.

Zetels

In een historisch industrieel pand te Deinze ontdekt u een unieke collectie zitmeubelen. Al 50 jaar is De Rore fabrikant en verdeler van comfortabele, stijlvolle en duurzame zitmeubelen. Eigentijds design zowel als traditievolle stijl uit de ateliers van de makers zelf. Onder het motto ‘Een mooi bankstel koop je bij de makers zelf‘ worden deze rechtstreeks aan de consument verkocht. Daarnaast is De Rore verkooppunt voor Oost- en West- Vlaanderen van andere topmerken van zitmeubelen zoals De Toekomst, Erpo, Jori, Leolux en Durlet

Natuzzi zetels

Bij Meubelen Torrekens werken we uitsluitend met merken die werken. Steeds zal je opnieuw verrast worden met de merken die wij aanbieden. Bij ons ligt de klemtoom op het gebruik van hoogwaardige materialen en staat duurzaamheid voorop. Ontdek toekomstige trends, hippe accessoires, onze nieuwste collectie en blijf op de hoogte van leuke weetjes en interessante aanbiedingen.